Szegény párák

Előzetes 1

Tartalmak(1)

Yorgos Lanthimos filmrendező és Emma Stone producer hihetetlen története Bella Baxter fantasztikus fejlődéséről. Bella egy fiatal nő, akit a zseniális és rendhagyó felfogású tudós, dr. Godwin Baxter visszahoz az életbe. Baxter védelme alatt Bella lelkesen tanul. A világias élményekre éhes Bella elszökik Duncan Wedderburnnel, a dörzsölt és züllött ügyvéddel egy pörgős kalandra, és bejárja a világot. A kor előítéleteitől megszabadulva Bella egyre eltökéltebb abban a szándékában, hogy kiáll az egyenlőség és a felszabadulás mellett. (Disney+)

(több)

Galéria (142)

Kapcsolódó hírek

A Rózsák háborúja új változatot kap

A Rózsák háborúja új változatot kap

2024.04.02

Készüljünk fel egy jó adag eszkalálódó házastársi viszályra a nagyvásznon, ugyanis a Searchlight Pictures stúdió Warren Adler amerikai író „A Rózsák háborúja” című könyvének új feldolgozásán dolgozik… (több)

96. Academy Awards - eredmények

96. Academy Awards - eredmények

2024.03.11

Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a Los Angeles-i Dolby Színházban tartották az Amerika Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia kilencvenhatodik Oscar-díjkiosztó ünnepségét, amelyen összesen… (több)

77. BAFTA-díjak - eredmények

77. BAFTA-díjak - eredmények

2024.02.19

2024. február 18-án, vasárnap a londoni Southbank Centre Royal Festival Halljában rendezték meg a 77. Brit Film- és Televíziós Akadémia (BAFTA) díjátadóját, amelyen a 2023. évben az Egyesült… (több)