vissza az összes hírhez
Jövőre érkezik a tizenegyedik Fűrész-film

Jövőre érkezik a tizenegyedik Fűrész-film

2023.12.12 Szerző Jokolo

A Lionsgate stúdió nem várt semmire. A Fűrész X című film alig melegedett be a mozikban, és máris felbukkannak a közösségi hálókon olyan információk, hogy jövőre érkezik a filmszéria tizenegyedik része, konkrétan szeptember 27-én, vagyis szinte pontosan egy évvel az előző rész után. Ezen pedig nincs is mit csodálkozni, hiszen az elmúlt részek sokkoló fogadtatása után a jubiláló tizedik filmnek sikerült néhány rajongóknak legalább utalásban visszaadni a szériába vetett hitét. Igaz, a reakciók nem annyira lelkesek, és igazán nem fejeznek ki nagy örömet a kifinomult moziélményt miatt, de a közepes kritikák is egyértelműen elégségesek ahhoz, hogy a filmszériát újjáéledtnek tekintsük. Ráadásul még mindig nagyon jövedelmező üzlet, hiszen a legutóbbi rész világszerte a költségvetésének közel tízszeresét hozta, ami minden bizonnyal elég a fekete számokhoz és könyvelési ünnepléshez. 

 

A következő folytatásról annyit tudunk, hogy időrendben a (még mindig remek) Fűrész című film és a második rész között játszódik majd. Nagyon valószínű, hogy tizedik alkalommal is visszatér a filmszéria nyolcvanegy éves nesztorja, Tobin Bell, akinek karakterét az előző részben kissé más megvilágításban ismerhettük meg, bár ez hivatalosan még nincs megerősítve. Nagy meglepetés lenne azonban, ha ez a makacs és vitathatatlanul halhatatlan széria nem ott folytatódna, ahol a legutóbbi sikeres rész véget ért, amelyben Jigsaw karaktere megtalálta kihívóját. Így biztosan látunk majd még ötletesebb kínzási módokat, de a lényeg, hogy Chris Rock már nem lesz ott.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)