vissza az összes hírhez
Samuel L. Jackson elnök szerepében

Samuel L. Jackson elnök szerepében

2023.09.07 Szerző dO_od

Akciófilmekből sosem elég, főleg olyan filmekből, amelyekben Samuel L. Jackson elnököket játszik, akiknek egy luxus limuzinban fegyverrel kell megvédeniük magukat az életükre törő támadókkal szemben. Pontosan ez a témája a készülő The Beast című filmnek (nem összetévesztendő a tavalyi Fenevad című thrillerrel), amelyben Jackson amerikai elnököt alakít, aki a „The Beast” név alatt ismert elnöki limuzinban reked, amelyet egy ismeretlen katonai csoport konvoja támad meg. Csakhogy az nem számolt azzal, hogy az elnöki járművek általában kiválóan felfegyverzettek. A filmben Joel Kinnaman (The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag) is szerepel, mégpedig a Titkosszolgálat ügynökeként.

 

A projekt már a sztrájkok kezdete előtt szabad utat kapott, ráadásul a szövetségtől felmentést kapott, ezért bátran indulhat az előgyártása. A filmet mindenesetre a debütáló James Madigan rendezi majd, aki eddig a MEG: Az őscápa vagy a Transformers: A fenevadak kora című film második stábjának rendezőjeként működött közre. A forgatókönyvet Umair Aleem (Kate) írta, produkciós feladatokban pedig Peter Berg (A királyság) is részt vesz. Jackson egyébként korábban már játszott egy agilis elnököt, a Big game – A nagyvad című filmben, de annak témája az Air Force One jelzésű repülőgép volt.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Titkos invázió csak lassan indul

A Titkos invázió csak lassan indul

2023.06.30

Múlt héten mutatták be a Disney+ streaming szolgáltatáson a Titkos invázió című új Marvel-sorozatot. Ebben a visszatérő Nick Fury, Samuel L. Jackson arcával próbál szembeszállni a Földön élő Skrullok… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)