vissza az összes hírhez
A Stray videojátékból film lesz

A Stray videojátékból film lesz

2023.09.06 Szerző dO_od

Ha a cicákat részesíted előnyben, ha háziállatokról van szó, és otthon időnként videojátékkal szórakozol, akkor biztosan nem kerülte el a figyelmedet az Annapurna Pictures stúdió játékrészlegének tavalyi, sokat dicsért Stray videojátéka. A játék, amelyben szó szerint egy utcai macskát irányítasz, aki véletlenül egy titkos tudományos laborba kerül, majd egy titokzatos, a cyberpunk ihlette földalatti városba zuhan, annyira sikeres lett, hogy most film formájában is megjelenik.

 

A film az Annapurna Animation stúdió által készített animációs film formájában érkezik majd, és megőrzi a videojáték történetének minden elemét. Lényegében egy buddy-vígjáték lesz, amelynek főszereplői egy macska és egy robot, de az egész egy mély emberi történet. Az adaptáció bejelentésével megjelent az a hír is, miszerint a stúdió frissen leszerződtette a Nimona című animációs film rendezőjét, Nick Bruno-t, és Julie Zackary producert, akik kulcsfontosságú erősítést jelentenek az animációs részleg számára.

 

A Stray filmen kívül a stúdió egy új animációs filmet is készít Chris Wedge, a Jégkorszak című film rendezőjével, és ezzel egy időben megkezdte a már említett Bruno új filmjének fejlesztését is. A jövőben nincs kizárva, hogy más Annapurna videojáték-projektek, például a What Remains of Edith Finch, a Twelve Minutes és az új Journey is megfilmesítve lesznek. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

2024.01.23

2024. január 23-án, kedden a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theatre színházban Jack Quaid és Zazie Beetz színészek bejelentették a közelgő 96. Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS)… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

2024.05.08

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)