vissza az összes hírhez
Donald Glover átveszi Lando irányítását

Donald Glover átveszi Lando irányítását

2023.07.28 Szerző dO_od

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm főnöke néhány évvel ezelőtt sok új Star Wars-sorozatot és filmet jelentett be, de a többségükre még mindig várunk. Köztük volt egyébként egy önálló, Lando megnevezésű projekt is, amelynek alapja a Solo: Egy Star Wars történet című film lett volna, és a tehetséges Donald Glover (Az oroszlánkirály, Atlanta) alakította volna a népszerű űrjátékos, Lando Calrissian karakterét. Később kiderült, hogy a forgatókönyvíró Justin Simien (Dear White People) dolgozik a projekten, de azóta a jelek szerint a projekt nem jutott előre. Egészen a mai napig.

 

A Deadline hírportál ugyanis most arról számolt be, hogy maga Glover és testvére, Stephen Glover veszik át a projekt forgatókönyvírói feladatait. A fő sztár tehát marad a sorozatnál, és jelek szerint mostantól nagyobb beleszólása lesz abba, hogy milyen lesz az új Star Wars-projekt. Simien, aki közelmúltban Disney stúdió számára készítette a Kísértetkastély című filmet, teljesen kiszállt a projektből. A csere állítólag még az írósztrájk kezdete előtt, vagyis három hónappal ezelőtt történt. Azóta azonban érthető módon minden munkát le kellett állítani.

 

Glover mellett a Solo-filmben Alden Ehrenreich (Oppenheimer), Emilia Clarke (Trónok harca) és Woody Harrelson (A törvény nevében) is feltűnt. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Disney stúdió tervezi-e, hogy ezek közül a színészek közül bármelyiket vagy karakterüket valaha is újra felhasználja-e, de Glover maradása azt sugallja, hogy a sikertelen Star Wars spin-off eseményei a kánon részei maradnak.   

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

2024.04.20

Egy újabb film vár ránk, amit sokan az év egyik legjobban várt filmjeként emlegetik. Legalábbis papírforma szerint. Az Amazon stúdió ugyanis előre tolja a Project Hail Mary című filmjét, amelyet… (több)

Matthew McConaughey tűzzel fog harcolni

Matthew McConaughey tűzzel fog harcolni

2024.01.27

Tíz évvel ezelőtt Matthew McConaughey abszolút csúcson volt. Egy főszerep egy olyan Nolan-filmben, amely az elmúlt évtized egyik legjobb sci-fi filmje lett. A Mielőtt meghaltam című filmért pedig… (több)

Rengeteg horrorfilm folytatása vár ránk

Rengeteg horrorfilm folytatása vár ránk

2023.11.02

Ahogy idén az ausztrál Beszélj hozzám! című film, az amerikai Gonosz halott - Az ébredés című film, vagy a jelenleg a mozikban és a streaming csatornákon is futó, legújabb Öt éjjel Freddy… (több)

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

2023.07.26

A Forbes webportálon megjelent hír szerint a Disney társaság ismét sokat költött. Csak a kontextus kedvéért lássuk a stúdió néhány utolsó nagy kiadását. Az MCU világában játszódó új sorozat, a Titkos… (több)

A Titkos invázió csak lassan indul

A Titkos invázió csak lassan indul

2023.06.30

Múlt héten mutatták be a Disney+ streaming szolgáltatáson a Titkos invázió című új Marvel-sorozatot. Ebben a visszatérő Nick Fury, Samuel L. Jackson arcával próbál szembeszállni a Földön élő Skrullok… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)