A Fehér Lótusz

(sorozat)
  • Egyesült Államok The White Lotus
Előzetes

Streaming (1)

Évad(3) / Epizódok(14)

Tartalmak(1)

Ez a hat epizódból álló sorozat egy társadalmi szatíra egy csapat szállóvendéggel a fókuszban, akik egyhetes vakációjukat töltik egy exkluzív hawaii üdülőhelyen, hogy kikapcsolódjanak és megfiatalodjanak a paradicsomban. A főszereplők: Murray Bartlett, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Fred Hechinger, Jake Lacy, Brittany O'Grady, Natasha Rothwell, Sydney Sweeney és Steve Zahn, a sorozatot pedig a Megvilágosultam című HBO-sorozat alkotója és forgatókönyvírója, Mike White jegyzi. Ahogy végigkövetjük az elsőre paradicsominak tűnő állapotokat a hawaii luxus pihenőhelyen, ráébredünk, hogy minden nappal egyre sötétebbé és összetettebbé válik az utazókról eddig alkotott tökéletes kép, ami kiterjed a szálloda vidám dolgozóira és az idilli helyszínre egyaránt. (HBO Europe)

(több)

Felhasználói recenzió molcan2 ehhez a sorozathoz (0)

felhasználónak nincsennek recenziói a sorozathoz

Kapcsolódó hírek

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

Emmy-díj jelölések 2023

Emmy-díj jelölések 2023

2023.07.12

A TV Emmy-díj 75. évadának keretében kihirdették a díjakra jelölt neveket, és ha az elmúlt évben követted a sorozatokat, a kategóriák valószínűleg nem fognak nagy meglepetést okozni. Ami mindenképpen… (több)

Hol fog játszódni a Fehér Lótusz harmadik évada?

Hol fog játszódni a Fehér Lótusz harmadik évada?

2023.03.28

Az HBO kábelcsatorna nemrég búcsúzott a sikeres The Last of Us című sorozat első évadától, és máris az elismert, Utódlás című drámasorozat utolsó évadával köszöntötték a nézőket, még idén jön a… (több)