A Fehér Lótusz

(sorozat)
  • Egyesült Államok The White Lotus
Előzetes

Streaming (1)

Évad(3) / Epizódok(14)

Tartalmak(1)

Ez a hat epizódból álló sorozat egy társadalmi szatíra egy csapat szállóvendéggel a fókuszban, akik egyhetes vakációjukat töltik egy exkluzív hawaii üdülőhelyen, hogy kikapcsolódjanak és megfiatalodjanak a paradicsomban. A főszereplők: Murray Bartlett, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Fred Hechinger, Jake Lacy, Brittany O'Grady, Natasha Rothwell, Sydney Sweeney és Steve Zahn, a sorozatot pedig a Megvilágosultam című HBO-sorozat alkotója és forgatókönyvírója, Mike White jegyzi. Ahogy végigkövetjük az elsőre paradicsominak tűnő állapotokat a hawaii luxus pihenőhelyen, ráébredünk, hogy minden nappal egyre sötétebbé és összetettebbé válik az utazókról eddig alkotott tökéletes kép, ami kiterjed a szálloda vidám dolgozóira és az idilli helyszínre egyaránt. (HBO Europe)

(több)

Videók (3)

Előzetes

Recenziók (2)

Detektiv-2 

az összes felhasználói recenzió

angol A tv series that definitely catches your interest. We watch a plethora of insufferable guests, the worst characters imaginable, who compete to be the most hateful and the most deserving of a beating. But strangely, this group grabs you and doesn’t let you go. The story forces you to follow its plot, and I'm glad to say that the characters themselves don't remain at the point of stagnation. Outstanding acting performances especially by M. Bartlett and J. Coolidge, absolutely brilliant and atmospheric music that perfectly accompanies almost every scene, and I must praise the editing too. And that makes it a very successful miniseries. ()

3DD!3 

az összes felhasználói recenzió

angol A bit like Carry On Holiday, but this movie has a quality, satirical script, characters full of character and a semi-mystery plot that has you trying to guess who is going to kick the bucket. Mike White does an excellent job of capturing the imperfections of contemporary society. Aggrieved prima donas with too much money reveal what is important for today’s world and against this the lower classes are just trying to get by, giving birth at work, pretending to be something they aren’t and stealing. Every single acting performances are splendid, but the very best comes from Murray Bartlett as the hotel director, intoxicated by his guests. A great miniseries highlighting the failings of the contemporary world. ()

Hirdetés

Galéria (279)

Kapcsolódó hírek

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

Emmy-díj jelölések 2023

Emmy-díj jelölések 2023

2023.07.12

A TV Emmy-díj 75. évadának keretében kihirdették a díjakra jelölt neveket, és ha az elmúlt évben követted a sorozatokat, a kategóriák valószínűleg nem fognak nagy meglepetést okozni. Ami mindenképpen… (több)

Hol fog játszódni a Fehér Lótusz harmadik évada?

Hol fog játszódni a Fehér Lótusz harmadik évada?

2023.03.28

Az HBO kábelcsatorna nemrég búcsúzott a sikeres The Last of Us című sorozat első évadától, és máris az elismert, Utódlás című drámasorozat utolsó évadával köszöntötték a nézőket, még idén jön a… (több)