Furiosa - Történet a Mad Maxből

  • Ausztrália Furiosa: A Mad Max Saga (több)
Előzetes 12

Tartalmak(1)

Ki tudja, már, miért lett vége a világnak? Miért lett belőle végtelen, gonosz homoksivatag? Csak annyi biztos, hogy a világ elpusztult, és egy fiatal lányt, Furiosát (Anya Taylor-Joy) elrabolják a Zöld Helyről, a Sok Anyától, és egy motoros horda meg a vezérük, Dementus viszi magával. Végigporzanak a sivatagon, és a Várat veszik célba, ahol meg a motoros hadúr meg akar küzdeni Halhatlan Joe-val (Chris Hemsworth) és a féléltű hadfiúkból álló seregével. Furiosa viszont életben akar maradni. És haza akar jutni. Bármi áron. A Mad Max: A harag útja azóta is felülmúlhatatlan látványorgiával, hihetetlen fantáziával és nagyon vad járgányokkal mutatta meg, milyen lesz a világvége után. Az új film 45 évvel korábban játszódik: akit az előző részben Charlize Theron játszott, azt most egy új sztár, Anya Taylor-Joy alakítja. (InterCom)

(több)

Filmtár

Felhasználó Formátum Nyelvek Hozzáadva Jegyz.
Jasolina digitális másolat
2024.05.23
Ruuzha digitális másolat
2023.12.02

Kapcsolódó hírek

Újabb Mad Max készül

Újabb Mad Max készül

2024.05.02

Alig néhány hét múlva visszatérhetünk a mozikban a látnok George Miller (Mad Max) által teremtett dinamikus világba. A Furiosa - Történet a Mad Maxből című film május 23-án érkezik a mozikba, vagyis… (több)

George Lucas tiszteletbeli díjat kap Cannes-ban

George Lucas tiszteletbeli díjat kap Cannes-ban

2024.04.10

A legendás amerikai rendező, forgatókönyvíró és producer, George Lucas lesz az idei cannes-i filmfesztivál tiszteletbeli Arany Pálma-díj egyik díjazottja. Erre május 25-én, az idén 77. alkalommal… (több)