Eufória

(sorozat)
  • Egyesült Államok Euphoria
Előzetes 1
Dráma
Egyesült Államok, (2019–2025), 25 h 15 perc (Percek: 50–65 perc)

Alkotók:

Sam Levinson

Forgatókönyvíró:

Sam Levinson, Hunter Schafer

Zeneszerző:

Labrinth, Gustave Rudman

Szereplők:

Zendaya, Hunter Schafer, Austin Abrams, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Alexa Demie, Algee Smith, Barbie Ferreira, Lukas Gage, Maude Apatow, Angus Cloud (több)
(további alkotók)

Streaming (1)

Évad(3) / Epizódok(26)

Tartalmak(1)

Sam Levinson sorozata egy 2012-es izraeli széria amerikai változata, az eredeti megtörtént eseményeken alapul. A történet a középiskolás tinik életébe, annak is az árnyoldalába nyújt bepillantást. Miközben ifjú hőseink keresik helyüket a világban, megtapasztalják a drogot, a szexet és az erőszakot: a klub előtt, ahová járnak, megöltek egy tinit. Egy esztendővel később még mindig kísért a szörnyű tragédia emléke, nehéz szabadulni tőle. Rue szerepében a színésznő-énekesnő Zendaya látható. (HBO Europe)

(több)

Felhasználói recenzió Beckett51 ehhez a sorozathoz (0)

felhasználónak nincsennek recenziói a sorozathoz

Kapcsolódó hírek

Az Eufória harmadik évada gondban van

Az Eufória harmadik évada gondban van

2024.03.26

Tavaly novemberben, az HBO istálló következő projektjeinek bemutatásakor a cég képviselői azzal büszkélkedtek, hogy a sikeres Eufória sorozat harmadik szériája zöld utat kapott, és valamikor 2025-ben… (több)

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

Hol fog játszódni a Fehér Lótusz harmadik évada?

Hol fog játszódni a Fehér Lótusz harmadik évada?

2023.03.28

Az HBO kábelcsatorna nemrég búcsúzott a sikeres The Last of Us című sorozat első évadától, és máris az elismert, Utódlás című drámasorozat utolsó évadával köszöntötték a nézőket, még idén jön a… (több)