Eufória

(sorozat)
  • Egyesült Államok Euphoria
Előzetes 1
Dráma
Egyesült Államok, (2019–2025), 25 h 15 perc (Percek: 50–65 perc)

Alkotók:

Sam Levinson

Forgatókönyvíró:

Sam Levinson, Hunter Schafer

Zeneszerző:

Labrinth, Gustave Rudman

Szereplők:

Zendaya, Hunter Schafer, Austin Abrams, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Alexa Demie, Algee Smith, Barbie Ferreira, Lukas Gage, Maude Apatow, Angus Cloud (több)
(további alkotók)

Streaming (1)

Évad(3) / Epizódok(26)

Tartalmak(1)

Sam Levinson sorozata egy 2012-es izraeli széria amerikai változata, az eredeti megtörtént eseményeken alapul. A történet a középiskolás tinik életébe, annak is az árnyoldalába nyújt bepillantást. Miközben ifjú hőseink keresik helyüket a világban, megtapasztalják a drogot, a szexet és az erőszakot: a klub előtt, ahová járnak, megöltek egy tinit. Egy esztendővel később még mindig kísért a szörnyű tragédia emléke, nehéz szabadulni tőle. Rue szerepében a színésznő-énekesnő Zendaya látható. (HBO Europe)

(több)

Epizódok (26)

Kapcsolódó hírek

Az Eufória harmadik évada gondban van

Az Eufória harmadik évada gondban van

2024.03.26

Tavaly novemberben, az HBO istálló következő projektjeinek bemutatásakor a cég képviselői azzal büszkélkedtek, hogy a sikeres Eufória sorozat harmadik szériája zöld utat kapott, és valamikor 2025-ben… (több)

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

Hol fog játszódni a Fehér Lótusz harmadik évada?

Hol fog játszódni a Fehér Lótusz harmadik évada?

2023.03.28

Az HBO kábelcsatorna nemrég búcsúzott a sikeres The Last of Us című sorozat első évadától, és máris az elismert, Utódlás című drámasorozat utolsó évadával köszöntötték a nézőket, még idén jön a… (több)