22 Jump Street - A túlkoros osztag

Előzetes 1

Tartalmak(1)

A rossz rendőr is hasznos, főleg ha tejfeles képű. A kopasz osztag tagjai különlegesek: olyan éretlenek, hogy feltűnés nélkül elvegyülhetnek a fiatalkorú bűnözők között. Jenko (Channing Tatum) nem túl eszes, de legalább kemény, társa Schmidt (Jonah Hill) még pufi is. A véletlen úgy hozta, hogy agyatlan módszereikkel valahogy sikerült lebuktatniuk egy középiskolai kábítószer-bandát, így főnökük, Dickson kapitány (Ice Cube) új bevetésre küldi őket. A párosnak ezúttal egy nagyon gyanús főiskolán kell elvegyülniüka hallgatók között, hogy lebuktassák a rosszfiúkat. Ez olyannyira sikerül nekik, hogy Jenko az iskolai focicsapat ünnepelt sztárjává válik, Schmidt pedig egy bohém művésztársulat tagja lesz, emiatt azonban úgy eltávolodnak egymástól, hogy veszélybe kerül küldetésük. A két bevetett, túlkoros gólyának le kell küzdeniük a nem várt nehézségeket, különben nem hogy a barátságuk, de az életük is veszélybe kerül. (InterCom)

(több)

Szereplők:

Kapcsolódó hírek

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

Ryan Gosling hamarosan űrbe mehet

2024.04.20

Egy újabb film vár ránk, amit sokan az év egyik legjobban várt filmjeként emlegetik. Legalábbis papírforma szerint. Az Amazon stúdió ugyanis előre tolja a Project Hail Mary című filmjét, amelyet… (több)

Nicolas Cage mint noir Pókember?

Nicolas Cage mint noir Pókember?

2024.02.18

Nicolas Cage sztárszínész nemrég az Álmaid hőse című vígjátékban tündökölt, és egyben azt is elárulta, hogy az elismeréseket kiváltó alakítás után azt tervezi, hogy szögre akasztja filmes karrierjét,… (több)