Top Gun: Maverick

  • Egyesült Államok Top Gun: Maverick (több)
Előzetes 7

Tartalmak(1)

Miután több mint harminc évet szolgált a flotta egyik legjobb pilótájaként, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) most a neki leginkább megfelelő helyen van: vakmerő tesztpilótaként egyre feljebb teszi a lécet, és ügyesen kitér az előléptetés elől, amely földi szolgálatra kötelezné. Amikor egy osztagnyi Top Gun növendéket olyan különleges küldetésre kell kiképeznie, amilyet élő pilóta még nem látott, Mavericket összehozza a sors a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw hadnaggyal (Miles Teller), aki nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia... A bizonytalan jövővel szemezve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre. (UIP-Duna Film)

(több)

Videók (18)

A forgatástól 2 - Tom Cruise, Jerry Bruckheimer, Greg Tarzan Davis, Monica Barbaro, Joseph Kosinski, Miles Teller, Glen Powell, Jay Ellis
A forgatástól 2 - Tom Cruise (színész), Jerry Bruckheimer (producer), Greg Tarzan Davis (színész), Monica Barbaro (színésznő), Joseph Kosinski (rendező), Miles Teller (színész), Glen Powell (színész), Jay Ellis (színész)
SZ: angol
02:48
A forgatástól 1 - Jerry Bruckheimer, Tom Cruise, Joseph Kosinski, Miles Teller
A forgatástól 1 - Jerry Bruckheimer (producer), Tom Cruise (színész), Joseph Kosinski (rendező), Miles Teller (színész)
SZ: angol
03:02

Kapcsolódó hírek

Jön a harmadik Top Gun

Jön a harmadik Top Gun

2024.01.12

A Top Gun: Maverick című film, amely másfél évvel ezelőtt nagy erővel vette célba a mozikat, a megasztár Tom Cruise legsikeresebb filmje, és világszerte 1,5 milliárd dolláros bevételt hozott. Így… (több)

Tom Cruise visszatér Warnerékhez

Tom Cruise visszatér Warnerékhez

2024.01.10

Amikor Tom Cruise még huszonegy éves srác volt, az áttörést a Kockázatos üzlet című filmben a nyughatatlan Joel Goodsen szerepe hozta meg számára. A film a híres Warner Brothers stúdiótól származott,… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)