Szellemirtók - A borzongás birodalma

  • Egyesült Államok Ghostbusters: Frozen Empire (több)
Előzetes 10

Tartalmak(1)

Kit hívsz, ha nagy baj van? Kihez fordulnál segítségért, amikor szellemek piszkálnak, kísértetek kísérleteznek veled, vagy hazajáró lelkek dúlják fel a házad? A válasz egyértelmű: a Szellemirtókhoz! De ma már nem ugyanaz a négyes száll be a legendás autóba, amikor riasztás érkezik. Viszont a híres New York-i tűzoltótorony nem változott: az új szellemirtók, a Spengler család tagjai itt találkoznak az eredeti csapattal, akik, mint kiderül, nem mentek nyugdíjba: szupertitkos kísérleti laboratóriumot hoztak létre, hogy még magasabb szinten űzhessék a szellemszakmát. Csakhogy rátalálnak egy ősi műtárgyra, amelyből elszabadul egy gonosz erő - és az öregeknek meg a fiataloknak össze kell fogniuk, hogy megmentsék a világot az új, és mindennél fagyosabb jégkorszaktól. A legendás film összes legendás szereplője (Bill Murray, Dan Aykroyd) visszatér, hogy az új generációval (Paul Rudd, Finn Wolfhard) együtt keverjék a humort a sci-fivel, a hátborzongatást a laza dumákkal. (InterCom)

(több)

Videók (19)

Előzetes 10

Recenziók (2)

MrHlad 

az összes felhasználói recenzió

angol The world is in danger as an ancient spirit returns to the scene, intent on turning everything into ice, and he must be stopped by the Ghostbusters, young and old – or rather, the old ones. The sequel to the successfully rebooted franchise refuses to move on, relying on the nostalgia card, which of course stops working after half an hour. And then it gets bad. They don't really address the plot, the new characters or ideas, they just look for ways to reference something from the original films, forgetting that the film should build up, lead to something and you should care about the characters not just because you saw some of them thirty-five years ago. A useless film that may well bury the franchise. ()

Hirdetés

Galéria (27)

Kapcsolódó hírek

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)