vissza az összes hírhez
Készül Az alkimista című regény adaptálása

Készül Az alkimista című regény adaptálása

2023.10.04 Szerző dO_od

Paulo Coelho író híres regényének, Az alkimista című művének többször is bejelentett, és később eltörölt adaptációja újra életre kel. A jogokat ezúttal a Legendary Entertainment társaság szerezte meg, amely bejelentette, hogy elkezdett dolgozni a filmváltozaton. Jack Thorne (Enola Holmes) pedig elkezdte írni a forgatókönyvet.

 

A könyv egy fiatal pásztorról szól, aki elindult az álma felé vezető úton. Arra vágyik, hogy megtalálja valahol az egyiptomi piramisok mélyében elrejtett mitikus kincset. De az egész regény alapvetően arról szól, hogy mennyire fontos megtalálni a személyes boldogságot az életben, de csak kevesen érik el azt kockázatvállalás nélkül.

 

A brazil szerző könyve minden idők egyik legkelendőbb és legtöbbet fordított műve, sőt, a Guinness-rekordot is tartja, mint élő szerző legtöbbet fordított regénye. Korábban Laurence Fishburne (Mátrix) és Idris Elba (Luther) színészeket is kapcsolatba hozták a projekttel, de ez 2003-ban volt. Jelenleg a filmnek sem színésze, sem rendezője nincs.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

Legfrissebb hírek

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

2024.05.09

Ez is eljött. Új filmekről a Középföldéről már lassan egy éve beszélnek, amióta Warnerék megvásárolták az ismert és népszerű történetek és karakterek jogait. Most azonban a stúdió vezérigazgatója,… (több)

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

2024.05.08

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)