vissza az összes hírhez
Az HBO leállította a Lakers sorozatot

Az HBO leállította a Lakers sorozatot

2023.09.18 Szerző dO_od

Nem sokkal a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése című sorozat második évadának utolsó epizódja sugárzása után az HBO bejelentette, hogy a sokat dicsért sorozatnak nem lesz újabb évada. A hírt a sorozat készítője, Max Borenstein is megerősítette, aki a Twitteren közölte, hogy nem ez a befejezés, amit remélt, de ettől függetlenül hálás a lehetőségért, amit a csatorna adott neki.

 

Variety hírportál szerint a sorozat utolsó epizódját úgy vágták meg, hogy az utolsó jelenet egyfajta búcsú legyen sorozat főszereplőjétől, a Lakers csapat tulajdonosától, Jerry Busstól (John C. Reilly), az ezt követő zárófeliratok pedig tájékoztatják a nézőket a főszereplők sorsáról. Az eredeti újságírói változat egyébként az 1984-es NBA-döntő cliffhangerével zárult, amikor a Celtics csapat legyőzte a Lakerst, Magic Johnson pedig ezt követően összeesett az öltözőben.

 

A megszüntetés oka nyilvánvalóan az alacsony nézettség volt. Az első széria 901 ezer nézővel indult, a finálét pedig 1,6 millióan látták az első napon. A második széria azonban csak 629 ezer nézővel indult. Az alkotók aztán hiába könyörögtek a rajongóknak a közösségi hálókon a múlt hónapban, hogy nézzék a sorozatot addig, amíg az HBO műsorán látható. A sorozatban Reilley mellett Quincy Isaiah, Sally Field, Adrien Brody és Jason Segel is szerepelt.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Paramount a Csontdaráló film remake-jét tervezi

Paramount a Csontdaráló film remake-jét tervezi

2023.11.08

Jó remake-ből sosem elég, a rajongók pedig szinte ki vannak éhezve arra, hogy újra és újra láthassák kedvenc darabjaikat, csak egy teljesen más kivitelben. Legalábbis ezt gondolják a Paramount stúdió… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)