vissza az összes hírhez
Idén nyáron érkezik a Jack Ryan sorozat utolsó évada

Idén nyáron érkezik a Jack Ryan sorozat utolsó évada

2023.05.10 Szerző dO_od

Az Amazon bejelentette, hogy a Jack Ryan sorozat negyedik és egyben utolsó évada hivatalosan június 30-án érkezik a képernyőkre. Projekten belül ez a legrövidebb szünet az egyes évadok között - az első és a második évad között 14 hónap, a második és a harmadik évad között pedig több mint három év telt el. A harmadik évad premierje tavaly decemberben volt, így a Tom Clancy híres könyvei alapján készült kémsorozat rajongói fél év után kapnak új adagot. 

 

Azonban nem ez az egyetlen változás. Az előző évadokkal ellentétben a negyedik évad csak hat epizódból áll majd. Ahelyett, hogy az összes epizódot egyszerre mutatnák be, a sorozat három blokkra lesz osztva, és két-két epizódot csak heti szünetek választják el egymástól. Az utolsó évadban Jack (John Krasinski) a CIA helyettes vezetőjeként találja magát, akinek az lesz a feladata, hogy leleplezze a korrupciót a hírszerző ügynökség magjában. Ez azonban végül egy sokkal nagyobb veszély nyomába vezeti majd, mint azt először gondolta.

 

Krasinski mellett a legújabb évadban Wendell Pierce is visszatér, James Greer szerepében, Michael Kelly mint Mike November, Betty Gabriel mint Elizabeth Wright CIA-főnök, Abbie Cornish mint Ryan partnere Cathy Mueller, Michael Peña pedig Domingo Chavez ügynökként. Mivel a harmadik évad minősége jelentősen esett, most sokan remélik, hogy az utolsó évad helyrehozza a benyomásokat, és az egykor ígéretes projektet lehető legjobban zárja le. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Daredevil új alkotókat toboroz

A Daredevil új alkotókat toboroz

2023.10.29

Közelmúltban megjelent a hír, hogy a Marvel teljesen átalakítja tévés stratégiáját, és mostantól a próbaepizódok, a showrunnerek és az ún. writer’s room (forgatókönyvírók kisebb csoportjai, akiknek… (több)

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)