Thor: Szerelem és mennydörgés

Előzetes 6
Akció / Kaland / Fantasy
Egyesült Államok, 2022, 118 perc

Rendező:

Taika Waititi

Adaptáció:

Stan Lee (képregény)

Forgatókönyvíró:

Taika Waititi, Jennifer Kaytin Robinson

Operatőr:

Barry Baz Idoine

Szereplők:

Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson, Taika Waititi, Russell Crowe, Jaimie Alexander, Chris Pratt, Dave Bautista (több)
(további alkotók)

Tartalmak(1)

A Marvel Studios új filmjében, a Thor: Szerelem és mennydörgés-ben a mennydörgés istene az eddigiekhez nem fogható utazásra indul: a belső békét kutatja. A szuperhősködéstől való visszavonulása azonban rövidre sikerül, mivel a galaktikus gyilkos, Gorr, az Istenölő az istenek kiirtását tűzi ki céljául. A reá váró küzdelemhez Thor segítségül hívja Valkűr királyt, Korgot és volt barátnőjét, Jane Fostert, aki – Thor legnagyobb meglepetésére – képes használni a mágikus pörölyt, Mjölnirt. Ők együtt embert- és istent próbáló kozmikus kalandra indulnak, hogy kiderítsék az Istenölő bosszújának rejtélyes okát, s megállítsák, amíg még nem késő. (Fórum Hungary)

(több)

Szereplők:

Kapcsolódó hírek

Milyen hosszú lesz a Marvel Kapitány folytatása?

Milyen hosszú lesz a Marvel Kapitány folytatása?

2023.08.30

A hosszú játékidők szezonja semmiképp sem ért véget, és hamarosan az Oppenheimer című háromórás kolosszus után újabb hosszú drámák várnak ránk – Scorsese Megfojtott virágok című filmje (206 perc) és… (több)

A Halálos iramban-film sikere a mozikban

A Halálos iramban-film sikere a mozikban

2023.05.21

Néhány évvel ezelőtt egy hasonló felirat abszolút természetes lenne. De a covidos évek és a Halálos iramban filmszéria utolsó filmjeinek csökkenő minősége után sokan úgy gondolták, hogy a tizedik… (több)