A galaxis őrzői vol. 3.

  • Egyesült Államok Guardians of the Galaxy Vol. 3 (több)
Előzetes 3

Tartalmak(1)

A galaxis őrzői volume 3.-ban a hőn szeretett különc banda már kicsit máshogy fest. Peter Quillnek, akit még mindig gyötör Gamora elvesztése, össze kell verbuválnia csapatát, hogy megvédjék az univerzumot és megóvják egyik társukat is. Ha ez a küldetés nem jár sikerrel, az a galaxis őrzőinek végét jelenti. (Fórum Hungary)

Szereplők:

Kapcsolódó hírek

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

2024.01.23

2024. január 23-án, kedden a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theatre színházban Jack Quaid és Zazie Beetz színészek bejelentették a közelgő 96. Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS)… (több)

Milyen hosszú lesz a Marvel Kapitány folytatása?

Milyen hosszú lesz a Marvel Kapitány folytatása?

2023.08.30

A hosszú játékidők szezonja semmiképp sem ért véget, és hamarosan az Oppenheimer című háromórás kolosszus után újabb hosszú drámák várnak ránk – Scorsese Megfojtott virágok című filmje (206 perc) és… (több)

Hogy áll Hollywood most nyáron?

Hogy áll Hollywood most nyáron?

2023.07.10

Összességében a számokat tekintve viszonylag jól áll, bár a mozikban volt néhány csalódás, és a sikeres filmszériák új részei sem teljesítettek olyan jól, mint korábban. Együttvéve a hollywoodi… (több)

Az animált Pókember hódít a mozikban

Az animált Pókember hódít a mozikban

2023.06.04

120 millió dollár a hazai mozikban, további 88 millió dollár máshol, ami világszerte összesen 208 millió dolláros csodás bevételt jelent, így az animációs Pókember – A pókverzumon át című film az év… (több)