Beetlejuice Beetlejuice

Előzetes 2

Tartalmak(1)

Beetlejuice is back! After an unexpected family tragedy, three generations of the Deetz family return home to Winter River. Still haunted by Beetlejuice, Lydia's life is turned upside down when her rebellious teenage daughter, Astrid, discovers the mysterious model of the town in the attic and the portal to the Afterlife is accidentally opened. With trouble brewing in both realms, it's only a matter of time until someone says Beetlejuice's name three times and the mischievous demon returns to unleash his very own brand of mayhem. (Warner Bros. US)

(több)

Videók (1)

Előzetes 2

Galéria (3)

Kapcsolódó hírek

Tim Burton klasszikus sci-fi remake-jére készül

Tim Burton klasszikus sci-fi remake-jére készül

2024.02.02

Tim Burton rendező jelenleg teljes erővel dolgozik legújabb filmje, a Beetlejuice Beetlejuice utómunkálatain, amely várhatóan idén szeptemberben hódítja meg a világ mozijait, de még ez a munkatempó… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Jenna Ortega is elhagyja a Sikoly filmet

Jenna Ortega is elhagyja a Sikoly filmet

2023.11.22

Nem, ez nem kettős látás! A hetedik Sikoly film szereplői valóban gyorsabban fogynak, mint ha a színésznőket maga a gyilkos Ghostface tette volna a láb alól. Alig néhány órával azután, hogy… (több)