Tartalmak(1)

Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól. (Fórum Hungary)

(több)

Videók (31)

Előzetes 11
Előzetes 11
SZ: magyar
02:24
Előzetes 10
Előzetes 10
SZ: magyar
01:29
Előzetes 3
Előzetes 3
SZ: angol
02:30
Előzetes 2
Előzetes 2
SZ: angol
02:32
Előzetes 1
Előzetes 1
SZ: angol
01:35

Kapcsolódó hírek

A Jégvarázs negyedszerre is

A Jégvarázs negyedszerre is

2023.11.17

A Disney stúdió régóta a biztosra megy. Mivel minden idők legnagyobb bevételt hozó, Marvel szuperhősökből álló filmes sagája nagy bajban van, amit a Marvelek című film hatalmas pénzügyi bukása is… (több)

A Barbie-film milliárdos lett

A Barbie-film milliárdos lett

2023.08.07

Bár Margot Robbie, azt ígérte a Warner Bros. stúdiónak, amikor a projekt finanszírozását kérte, hogy Barbie film bevételei egy milliárdot is elérhetik, maga sem hitt ebben. De igaza volt. Az ikonikus… (több)