Dűne

Előzetes 7

Tartalmak(1)

Paul Atreidesre (Timothée Chalamet) olyan sors vár, amelyet senki fel nem foghat: sem más, sem ő. A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában járunk. A királyságok az Arrakis bolygó feletti uralomért harcolnak, de a naprendszereken átívelő cselszövések, háborúk és politikai manőverek közepette van egy ember, aki talán békét hozhat az univerzumnak. De ehhez harcolnia kell. Ellenséges bolygók, fantasztikus tájak, különös lények és emberfölötti teljesítmények története ez. És két évszázados királyi ház, az Atreidesek és a Harkonnenek viszályáé. És egy szerelemé, amelyet egész hadseregek sem tehetnek semmissé. (InterCom)

(több)

Galéria (97)

Kapcsolódó hírek

A második Dűne egy kicsit korábban érkezik

A második Dűne egy kicsit korábban érkezik

2023.11.18

A 2021-es sikeres Dűne című sci-fi film várva várt folytatásának premierjét ismét elhalasztották. A rajongóknak azonban ez esetben egyáltalán nem kell aggódniuk, hiszen ez a lépés jó hír számukra.… (több)

Lesz egy harmadik Dűne film is?

Lesz egy harmadik Dűne film is?

2023.08.29

Egy kevés lenne, kettő szuper jó, de mit szólnál a háromhoz? Bár a vizionárius rendező, Denis Villeneuve (Sicario – A bérgyilkos, Szárnyas fejvadász 2049) eredetileg két film formájában tervezte… (több)