Ki vagy, doki?

(sorozat)
  • Egyesült Királyság Doctor Who
Előzetes
Sci-Fi / Fantasy / Kaland / Dráma
Egyesült Királyság, (2005–2024), 155 h 57 perc (Percek: 42–88 perc)

Rendező:

Graeme Harper, James Strong, James Hawes, Joe Ahearne, Charlie Palmer (több)

Adaptáció:

Charles Dickens (könyv)

Szereplők:

Peter Capaldi, Matt Smith, David Tennant, Jodie Whittaker, Ncuti Gatwa, Christopher Eccleston, Billie Piper, Karen Gillan, Arthur Darvill (több)
(további alkotók)

Évad(14) / Epizódok(187)

Tartalmak(1)

Rose Tyler (Billie Piper), a csinos fiatal lány egy londoni áruházban dolgozik. Egy napon véres, megmagyarázhatatlan események tanúja lesz, és veszélybe kerül az ő élete is. Hamarosan felbukkan egy rejtélyes férfi (Christopher Eccleston), aki magát nemes egyszerűséggel Doktornak nevezi, és aki nem csak Rose-t menti meg... Rose rövid időn belül egy lázas és mozgalmas csata közepén találja magát, ahol a tét nem más, mint a Föld és az emberiség megmentése. A lány hamar rájön, hogy új barátja még annál is különösebb, mint ahogy gondolta. A Doktor ugyanis képes utazni térben és időben. Amennyiben Rose vele tart, úgy tanúja lehet a Föld jövőbeni pusztulásának, találkozhat Charles Dickensszel a múltban és szembesülhet olyan eseményekkel, amelyeket előtte lehetetlennek hitt. Csupán egy dolog biztos: ez az utazás egy életen át tart... (RTL Klub)

(több)

Díjak

  • nyertes
  • jelölések

The Saturn Awards

Kapcsolódó hírek

Mi a helyzet a Star Trek filmmel?

Mi a helyzet a Star Trek filmmel?

2024.01.12

  Majdnem nyolc év telt el azóta, hogy az utolsó Star Trek-film a Mindenen túl alcímmel a mozikba került. És bár a filmszéria közvetlen folytatásáról Chris Pine, Zachary Quinto és Zoe Saldana… (több)