Hogyan szexeljünk

Előzetes 2
Dráma
Egyesült Királyság / Görögország, 2023, 92 perc

Tartalmak(1)

Klubok, bulik, alkoholmámor, és persze véget nem érő pasizás. A három legjobb barátnő, Tara, Skye és Em a gimi utáni nyáron egy görög tengerparti városban, a fiatalokkal teli Maliába veti bele magát az éjszakai életbe. A trió életük legjobb és legintenzívebb nyarában reménykedik, de nem mérik fel a döntéseik súlyát. Molly Manning Walker rögtön első rendezésével a 76. Cannes-i Filmfesztivál Un Certain Regard szekciójának fődíját nyerte el, teljesen megérdemelten: a Hogyan szexeljünk az első perctől fogva olyan hatalmas energiával dübörög, akár egy felpörgött tinédzser. A film autentikusan mutatja be a fiatalok fesztelen, már-már szabályok nélküli életét, míg a csillogó felszín alatt a Z generáció érzelmi és szexuális kiszolgáltatottságának legmélyére ás. (Mozinet)

(több)

Videók (2)

Előzetes 2

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Érzékeny film az örömről, a várakozásról és a csalódás mélységéről, amelyet egy tinédzserlány a barátnőivel együtt töltött bulizási nyaralás alatt él át. Első látásra csak egy újabb felesleges Netflix-film, de a főszereplő által átélt események érzelmi és lelki fokozatos feltárását illetően egy rendkívül érzékeny bensőséges dráma. Először is Mia McKenna-Bruce főszereplő kiváló alakításával, de főként debütáló Molly Manning Walker tiszteletreméltó rendezésével. ()

EvilPhoEniX 

az összes felhasználói recenzió

angol An enjoyable coming of age drama about three girls who go on holiday to enjoy the wild party life and one of them would like to lose her virginity. The actors are likeable, the film goes by quickly but I found it a bit ordinary; there are plenty of films like this and this one doesn't stand out too much, it's a little too explicit and wild for that, but it is entertaining. 6/10. ()

Hirdetés

Galéria (29)

Kapcsolódó hírek

77. BAFTA-díjak - eredmények

77. BAFTA-díjak - eredmények

2024.02.19

2024. február 18-án, vasárnap a londoni Southbank Centre Royal Festival Halljában rendezték meg a 77. Brit Film- és Televíziós Akadémia (BAFTA) díjátadóját, amelyen a 2023. évben az Egyesült… (több)