The Continental: From the World of John Wick

(sorozat)
  • Egyesült Államok The Continental
Előzetes 1

Streaming (1)

Epizódok(3)

Tartalmak(1)

The three-part event will explore the origin behind the iconic hotel-for-assassins centerpiece of the John Wick universe through the eyes and actions of a young Winston Scott, as he’s dragged into the Hell-scape of 1970’s New York City to face a past he thought he’d left behind. Winston charts a deadly course through the hotel’s mysterious underworld in a harrowing attempt to seize the hotel where he will eventually take his future throne. (Peacock)

(több)

Szereplők:

Kapcsolódó hírek

A negyedik John Wick rendezői verziót kap

A negyedik John Wick rendezői verziót kap

2023.06.21

A John Wick akció filmszéria legújabb része hatalmas tarolása a mozikban elképesztő, 427 millió dolláros bevételt hozott, és a múlt héten végre a fizetős VOD-szolgáltatásokba került, hamarosan pedig… (több)

Készül az ötödik John Wick-film

Készül az ötödik John Wick-film

2023.05.26

A Lionsgate stúdió főnöke, Joe Drake megerősítette, hogy az ötödik John Wick-filmmel kapcsolatos első megbeszélések már lezajlottak, és jövőben a film valószínűleg el is készül. Ezzel többé-kevésbé… (több)

John Wick milliárdos lett

John Wick milliárdos lett

2023.05.22

Annak ellenére, hogy minőségi, de kevésbé feltűnő első film után 2014-ben még nem úgy nézett ki, a John Wick bérgyilkosról szóló filmszéria világsiker lett. Az akciók leleményesége mindegyik… (több)