Dűne: Második rész

  • Egyesült Államok Dune: Part Two (több)
Előzetes 1

Tartalmak(1)

A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában játszódó történetben két nagyhatalmú uralkodóház harcol az Arrakis bolygó feletti hatalomért, mert az ismert univerzumban egyedül az itteni végtelen sivatagban bányászható az a fűszer, amely lehetővé teszi a csillagközi utazást. A Harkonnenek ura kiirtatta az Atreides családot. De Paul Atreides herceg (Timothée Chalamet) megmenekült: a pusztaságban bujkál egy titokzatos, nomád nép, a fremenek között, ahol megismerkedik egy lánnyal, Csanival (Zendaya). Az a sorsa, hogy bosszút álljon a családjáért, háborúba vezesse a hozzá hű seregeket. Döntenie kell, hogy élete nagy szerelmét választja-e, vagy beteljesíti a végzetét. Az univerzum sorsa múlik azon, hogy mit határoz: és végül olyan útra lép, amely megváltoztathatja azt a szörnyű jövőt, amelyet egyedül ő lát előre. (InterCom)

(több)

Videók (5)

Előzetes 1

Galéria (10)

Kapcsolódó hírek

A második Dűne egy kicsit korábban érkezik

A második Dűne egy kicsit korábban érkezik

2023.11.18

A 2021-es sikeres Dűne című sci-fi film várva várt folytatásának premierjét ismét elhalasztották. A rajongóknak azonban ez esetben egyáltalán nem kell aggódniuk, hiszen ez a lépés jó hír számukra.… (több)

Producerek bejelentették a harmadik Sicario-filmet

Producerek bejelentették a harmadik Sicario-filmet

2023.09.22

A 2015-ben készült Sicario: A bérgyilkos című film nagymértékben hozzájárult mind Denis Villeneuve (Dűne) rendező, mind Taylor Sheridan (Yellowstone) forgatókönyvíró karrierjének rendes beindításához… (több)

Milyen hosszú lesz a Marvel Kapitány folytatása?

Milyen hosszú lesz a Marvel Kapitány folytatása?

2023.08.30

A hosszú játékidők szezonja semmiképp sem ért véget, és hamarosan az Oppenheimer című háromórás kolosszus után újabb hosszú drámák várnak ránk – Scorsese Megfojtott virágok című filmje (206 perc) és… (több)