Tartalmak(1)

Akad valaki, aki nem ismeri Frank Drebint, a Nagyon különleges ügyosztály gránitállú, sziklaagyú zsaruját? De bár ne ismernénk, ugye? Mennyivel békésebb, és persze egyszer, s mint szomorúbb is lenne az élet nélküle. Frank Drebin a rendőrség egyik legjobb ügynöke, aki azonban meglehetősen kiállhatatlan alak. Ráadásul a rábízott ügyeket nagyon furcsa módszerekkel oldja meg. Emiatt nem csoda, hogy felettesei időről időre el akarják távolítani a rendőrség kötelékéből. Frank azonban nem hagyja magát. Amikor pedig rájön, hogy valakik meg akarják gyilkolni az Egyesült Államokba látogató Erzsébet királynőt, úgy érzi, cselekednie kell. És így is tesz... (TV2)

(több)

Filmtár

Felhasználó Formátum Nyelvek Hozzáadva Jegyz.
ladislavs DVD
2020.10.29
monalisa69 VHS
2017.02.18
ellery DVD
2009.10.01
fcreading DVD
2009.08.10

Kapcsolódó hírek

Új Frank Drebin Pamela Andersont nézegeti

Új Frank Drebin Pamela Andersont nézegeti

2024.04.18

Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg felénk repül. A Paramount Pictures stúdiónál ugyanis valóban halad előre az új Csupasz pisztoly, amelyben a legendás Frank Drebin nyomozó karakterét, akinek… (több)

Meghalt O.J. Simpson

Meghalt O.J. Simpson

2024.04.11

Április 10-én, szerdán, 76 éves korában a nevadai Las Vegasban elhunyt O.J.Simpson, egykori profi amerikaifutball-játékos, sikeres színész, később az amerikai kultúra és sport egyik legvitatottabb… (több)