vissza az összes hírhez
A massza című horrorfilm remake-jének van rendezője

A massza című horrorfilm remake-jének van rendezője

2024.01.09 Szerző Goldbeater

A massza című 1958-as kultikus horrorfilm átdolgozásáról már jó ideje beszélnek, de amikor korábban olyan rendezők kerültek ezzel kapcsolatban szóba, mint Rob Zombie és Simon West, a remake-változat nem került a kamerák elé. Ez azonban most megváltozhat, ugyanis a Warner Bros. stúdió tervei között szerepel, hogy új rendező kezei alatt újragondolják a világűrből érkező gyilkos rózsaszín nyálkáról szóló horror sci-fi filmet. 

 

A massza című film új változatát a fiatal zsáner filmalkotó David Bruckner (Éjszaka a házban, A rítus) írja és rendezi majd, aki a Hellraiser horror filmszéria legutóbbi reboot-változatát is írta és rendezte, amelynél megmutatta, hogy valóban képes régi horrormárkákat új módon újjáéleszteni. Az új film koncepciójáról egyelőre nem tudni részleteket, de a készülő projekt producere David S. Goyer és Keith Levine lesz, a Phantom Four cégük képviseletében.

 

Az eredeti The Blob című filmnek korábban több változata is született. 1972-ben készült egy laza folytatás Beware! The Blob címmel, 1988-ban pedig egy sokkal ismertebb remake verzió, Chuck Russell és Frank Darabont alkotása, ami itthon A massza címmel jelent meg, és a 80-as évek sokat dicsért horror klasszikusa lett, csodálatra méltó gyakorlati effektekkel. Hogy Brucknernek hogyan sikerül majd erre az örökségre építenie, az meglepetés lesz.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

2024.05.08

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)