vissza az összes hírhez
A Karate kölyök új filmje régi ismerősökkel találkozik

A Karate kölyök új filmje régi ismerősökkel találkozik

2023.11.25 Szerző Goldbeater

A legendák nem tűnnek csak úgy el a vászonról, különösen, ha a nosztalgia trendi. Körülbelül egy év és néhány nap múlva, 2024. december 13-án érkezik a Sony Picture stúdió A karate kölyök klasszikus filmjének újragondolása, Jonathan Entwistle (Ez így nem oké, A ki***tt világ vége) rendezésében és Rob Lieber (Nyúl Péter, A Goldberg család) forgatókönyvírói közreműködésével. A film producere Karen Rosenfelt (Alkonyat, Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak) lesz. Nem is annyira egy újabb remake változat lesz, hanem inkább egy folytatás, amely egyesíti az eredeti három filmből álló szériát és a 2010-es átdolgozást.

 

Várhatóan visszatér ugyanis az eredeti széria sztárja, Ralph Macchio színész és a hongkongi akciósztár Jackie Chan is, aki a 13 évvel ezelőtti remake-ben a harcművészetek edzője volt. A cselekményt egyelőre titokban tartják, és az sem világos, hogy a film mennyire fogja tiszteletben tartani a Netflix Cobra Kai című sorozatának eseményeit, amely az eredeti filmszéria közvetlen folytatása, de egy dolog biztos. A film előkészületei már javában zajlanak, és Ralph Macchio és Jackie Chan közös videója után, amelyben a színészek világszerte bejelentették az új karate-kölyök válogatását, a Sony stúdióhoz már több mint tízezer jelentkezés érkezett. Így remélhetőleg hamarosan elkezdődhet a forgatás.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)