Titkos invázió

(sorozat)
Előzetes 1
Akció / Sci-Fi / Kaland / Dráma / Misztikus / Thriller
Egyesült Államok, 2023, 4 h 32 perc (Percek: 38–58 perc)

Streaming (1)

Epizódok(6)

Tartalmak(1)

A Marvel Studios új, az MCU jelenében játszódó, Titkos invázió című sorozatában Nick Fury értesül róla, hogy alakváltó skrullok egy csapata titkos földi inváziót tervez. Fury összeáll szövetségeseivel, például Everett Ross-szal, Maria Hill-lel és a skrull Talosszal – aki a Földön kezdett új életet, és versenyt futnak az idővel, hogy megakadályozzák az inváziót, és megmentsék az emberiséget. A filmben előforduló villódzó fények zavarhatják a fényhatásokra érzékeny nézőket. (Disney+)

(több)

Videók (3)

Előzetes 1

Recenziók (1)

3DD!3 

az összes felhasználói recenzió

angol The lapses in logic and the weird handling of the characters ruin the whole thing. What good is a great parallel with disgruntled migrants if it gets lost in the end? What's the point of perfectly timing the Russian border conflict with the war in Ukraine and planting the idea of Putin being a Skrull when whenever it could be potentially interesting everyone starts acting like idiots and knocking the whole thing down? And the CGI-packed finale is utterly pointless. It’s still watchable, but what a shame! ()

Galéria (83)

Kapcsolódó hírek

A Daredevil újraindul, de sok minden változni fog

A Daredevil újraindul, de sok minden változni fog

2023.10.12

A The Hollywood Reporter magazin tegnap egy hatalmas exkluzív betekintést adott a Marvel stúdió tévés produkcióinak aktuális helyzetébe, és ha csak egy kicsit is kedveled a Vasemberről és társairól… (több)

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

2023.07.26

A Forbes webportálon megjelent hír szerint a Disney társaság ismét sokat költött. Csak a kontextus kedvéért lássuk a stúdió néhány utolsó nagy kiadását. Az MCU világában játszódó új sorozat, a Titkos… (több)

A Titkos invázió csak lassan indul

A Titkos invázió csak lassan indul

2023.06.30

Múlt héten mutatták be a Disney+ streaming szolgáltatáson a Titkos invázió című új Marvel-sorozatot. Ebben a visszatérő Nick Fury, Samuel L. Jackson arcával próbál szembeszállni a Földön élő Skrullok… (több)

Marvel leteszteli a binge-watching folyamatot

Marvel leteszteli a binge-watching folyamatot

2023.05.17

Bár a Marvel és a Disney stúdiófőnökei, Kevin Feige és Bob Iger megnyugtatták a közvéleményt, hogy a Disney+ csatornán egy kicsit vissza kívánják fogni a sorozatos tartalmakat, főleg a képregények… (több)