Streaming (1)

Tartalmak(1)

Pluto Nash (Eddie Murphy) nemet mond Rex Carter tízmillió dolláros ajánlatára, amellyel az üzletember magához kívánja venni Pluto menő night-klubját. A klub a válasz után alig két perccel felrobban, ugyanis Morgan (Joe Pantoliano), a közvetítő nem szeret főnökével rossz hírt közölni. Nash egy szép énekesnővel (Rosario Dawson) az oldalán nyomozni kezd a titokzatos, nagy befolyással bíró Carter után, aki már a városi tanácsba is beférkőzött, s akit élő ember még nem látott. A nyomozás során egyre bizonyosabbnak látszik, hogy az üzletember valójában klón, aki egy nagyszabású tervet próbál gátlástalan módszereivel megvalósítani… (Film+)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A Pluto Nash - Hold volt, hol nem volt... egyike azoknak a filmeknek, amelyeknél nem hiszed el, hogy nem egy 7 éves gyerek állt a kamera mögött. De itt ez különösen fájós, az epizódszerepekben rejlő színészi potenciál miatt. Néha a színészsztárok sem segítenek. ()

gudaulin Boo!

az összes felhasználói recenzió

angol Eddie Murphy was considered a significant talent in the American comedy scene in the early 80s. He had the gift of spontaneity, improvisation, and quick wit. He acted as an untamed force and seemed to have the potential for a long and successful career in the film industry. However, alas, after several successful movies, he took part in films that instead caused confusion and eventually elicited painful sneers. Eddie did not show good judgment and eagerly embarked on projects that seemed to spell trouble from a distance, and his self-confidence bordered on arrogance. Pluto Nash is a perfect example of what buried his ambitions. It's an unfunny comedy where extravagance meets tackiness and there is nothing to hold onto. A desperately dysfunctional, boring film. Overall impression: 10%. ()