Emmanuelle

Előzetes
Dráma / Erotikus
Franciaország, 1974, 105 perc

Tartalmak(1)

A fiatal és bájos Emanuelle a francia diplomata, Jean felesége, akit Bangkokba küldenek. Az idősebb férj szexualitás terén jóval tapasztaltabb a feleségénél, ezért türelmes vele, és nyitott minden újításra. A nő eleinte bátortalan az új környezetben, de fokozatosan megismeri Bangkok szépségét. A lány, két barátnője - Bee és Marie-Ange - felügyelete alatt éli át első erotikus tapasztalatait. A testi örömök igazán tiltott, korlátoktól mentes világába az excentrikus olasz arisztokratának, Mariónak köszönhetően lép be. (Story4)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (1)

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol This is one of those movies that a person gets when they are younger, to watch it as something incredibly sinful. I actually got the movie quite a long time ago, but that itself doesn't change the fact that I only got to it recently. My expectations were probably too high. It is a very lightly erotic movie, where imagination is more important. Alright, why not, but compared to the book that I held in my hands as a really young person, this is just something that doesn't impress as much. You will have a greater experience from the book, even without pictures. ()

Galéria (61)

Kapcsolódó hírek

Új Emmanuelle-film bővíti a szereplők körét

Új Emmanuelle-film bővíti a szereplők körét

2023.12.20

Az Emmanuelle című erotikus hangulatú, klasszikus dráma új változata a thaiföldi származású szerző, Emmanuelle Arsan tollából már egy ideje úton van a mozivásznakra. És bár Audrey Diwan rendezőnő (a… (több)