A rémséges Frankenstein

  • Egyesült Királyság The Horror of Frankenstein (több)

Tartalmak(1)

Ebben a klasszikus horror-vígjátékban a kegyetlen Victor Frankensteint semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy emberi testrészekből létrehozza saját teremtményét. (Netflix)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Fél óra múlva éleszti csak újra a teknőst. De két temperamentumos nagy mellű nő szaladgál körülötte, akik közül az egyik (egy barna hajú) főz neki, és társaságot nyújt neki az ágyban, a másik (egy szőke) pedig plátói módon szereti őt. Emellett a lassú és gyér cselekményt a növekvő body count is változatossá teszi - ez a Victor egy beképzelt barom, és senkit sem kímél. Szuper izmos, de jószívű jófiú szemével rendelkező szörnyeteg minden, csak nem "horror". A befejezés ötletes, de hosszú ponyvás terhen való vánszorgás után nem kielégítő. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Repeated joke is no longer a joke, and so is repeated horror no longer horror. Studio Hammer overall relied on the fact that individual films, not only in the Frankenstein series but also in the Dracula and Mummy series, will actually be the same thing, just in a slightly different guise. This eventually leads to the fact that these films simply become repetitive after some time. They are never completely bad, but the repetition gets boring. ()

Hirdetés

Galéria (24)