Tartalmak(1)

Linda azt szeretné, ha szeretnék. Carl szerelmes a feleségébe, Lee-be. Lee-be azonban, úgy tűnik, Calvin is szerelmes lesz. Calvin csak játszik Nicholas-szal, aki amúgy felfedezte, hogy Catherine-be zúgott bele. Catherine, aki igazából Francesca, felfedezi az igaz szerelmet. Gus pedig saját magát szereti. Az Amerikai éjszakához hasonlatosan a Szemtől szembe is a filmeket szerető emberekről szóló film. Steven Soderbergh Los Angelesben játszódó vígjátéka hét barát bonyolult kapcsolatait próbálja szétszálazni, akiket sérülékeny szálak kötik egymáshoz. A Szemtől szembe a Szex, hazugság, video nem hivatalos folytatása. Huszonnégy óra leforgása alatt játszódik: egy teljes nap, az eltévesztett, elrontott kapcsolatok napja. Olyan kapcsolatoké, amelyekre sosem figyelünk fel - csak akkor, amikor már köddé váltak. (UIP-Duna Film)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Bár a Szemből telibe című film nem annyira kísérletező és rideg, mint Mike Figgis őrültségei (pl. Szálló című film), sokkal találóbb és szórakoztatóbb, még mindig csak egy kis semmitmondó és haszontalan film, amely nem éri meg a mozijegy árát. ()

gudaulin 

az összes felhasználói recenzió

angol Yes, Steven Soderbergh is a successful and talented director, well-known and talented actors appear in the film, the budget was adequate, the producer was enthusiastic, in short, all the prerequisites for a good and successful film were present. This film has only one flaw - it simply doesn't work. Whether it's due to an unfinished script or directorial guidance, or perhaps both combined, but the result is more than disappointing for me. Noble boredom in a confused plot. Overall impression: 30%. ()

Hirdetés

Galéria (21)