Tartalmak(1)

Mutánsok élnek köztünk. Emberek ők is, de genetikai véletlen folytán különleges képességekkel születtek. Van köztük, aki képes mások gondolataiban olvasni, van, aki vihart támaszt, vagy ölni tud a puszta tekintetével. Az emberek nem ismerik őket, ezért félnek tőlük. A mutánsok egy része az elkerülhetetlennek tartott háborúra készül a zseniális Magneto vezetésével. Xaviér professzor viszont az intézetében megtanítja nekik, hogyan bánjanak képességeikkel. A csapatával mindent megtesz, hogy a mutánsok rosszabb felétől megvédje az emberiséget. (InterCom)

(több)

Videók (1)

Előzetes
Előzetes
SZ: angol
02:27

Kapcsolódó hírek

Mangold Logan - Farkas filmje az MCU-kánon része

Mangold Logan - Farkas filmje az MCU-kánon része

2023.11.03

Miután bejelentették, hogy a Deadpool következő, egyelőre hivatalos cím nélküli folytatásában, a korábbi részekre is utalva, Ryan Reynolds mellett végre a visszatérő Hugh Jackman is feltűnik majd, a… (több)

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

2023.08.14

Attól a pillanattól kezdve, hogy Marvel megnyitotta kapukat az alternatív univerzumok előtt, amelyek a filmekben egyetlen nagy multiverzumot alkotnak, elindultak a rajongók találgatásai a jövőbeli… (több)

Bryan Singer rendező visszaütésre készül

Bryan Singer rendező visszaütésre készül

2023.06.07

Bryan Singer rendező sokáig Hollywood egyik legígéretesebb fiatal filmesének számított, és karrierje megingathatatlannak tűnt. A New York-i születésű alkotó a kilencvenes évek elején a Public Access… (több)