Kalifornia - A halál nem utazik egyedül

  • Egyesült Államok Kalifornia
Előzetes

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Hosszú autóútra készül Pittsburghből Kaliforniáig Brian és a barátnője, Carrie. A hírhedt sorozatgyilkosokról készülő könyvükhöz akarnak anyagot gyűjteni. Hogy csökkentsék a költségeket, hirdetés útján keresnek útitársakat. Adele és Early meglepő páros. A lány aranyszívű és bugyuta, a fiú viszont erőszakos, és sötét múlt áll mögötte. Útközben Early viselkedése egyre gátlástalanabbá és fenyegetőbbé válik. Brian kezdetben még élvezi, hogy közelről figyelhet meg egy ilyen két lábon járó esettanulmányt, ám kíváncsisága hamarosan rettegéssé változik. (AMC Hungary)

(több)

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

angol A refined, atmospheric, psychological and rather disturbing study of a killer’s psyche. Expect an average thriller set in a desert and you’ll be satisfied. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol I don’t know why it is that the 1990’s filmmakers were true pros at filming scenes in the rain. That atmosphere… that’s simply terrific. In Kalifornia, these were the best scenes in the entire movie. Other than that, the rest was a bit of a drag that is pretending to be a crime/thriller about a serial killer, which however is no match for the best movies of the times. ()