Bölcsek kövére 2 - A Klump család

  • Egyesült Államok Nutty Professor II: The Klumps (több)

Tartalmak(1)

A bölcsen kövér, vagy inkább kövéren is bölcs Sherman Klump professzor beleszeret kolléganőjébe, a DNS-szakértőként magának nagy hírnevet szerzett gyönyörű Denise Gaines-be, mellesleg pedig - talán a szerelem hevében - felfedez egy olyan szert, amely megállítja és visszafordítja az öregedési folyamatot. Sajnos felbukkan a színen Sherman soványabb, de annál kellemetlenebb alteregója, Buddy Love, aki egy kissé felkavarja a kedélyeket, de szerencsére időben bekapcsolódik az eseményekbe a többi Klump is, így van remény arra, hogy helyre rázódnak a dolgok. (AMC Hungary)

(több)

Recenziók (2)

POMO Boo!

az összes felhasználói recenzió

magyar A fingás, böfögés és a forgatókönyvben megírt baromságok kivételesen ízléstelen bemutatója, amelynél megáll az ész. Ritkán dühít fel egy film. Ez alatt a gúny alkotás alatt legszívesebben sikoltoztam volna és kitéptem volna a hajam. A legrosszabb film, amit moziban láttam. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I laughed a few times, so this comedy at least deserves some points, but most of the time, it's just a scriptural suffering that Eddie Murphy doesn't save at all because it simply doesn't offer anything that could entertain you. Farting jokes in this performance are really pathetic, just like most members of this crazy family. ()