Streaming (1)

Tartalmak(1)

A népszerű baseball-játékos tudja, hogy rendkívül kiterjedt a rajongótábora, de azt álmában sem gondolta, hogy egyikük ölni is képes lenne érte. Pedig a férfi mindig ott ül az arctalan tömegben, megszállott tekintettel követi kedvenc játékosa minden mozdulatát, és beteg elméjében egyre határozottabb körvonalakat kezd ölteni A TERV. A meccsek után a férfi minden idejét azzal tölti, minden energiáját arra fordítja, hogy megközelítse, megérintse, megszólítsa bálványát. De ha az csalódást okoz, akár le is dőlhet a bálvány, vagy éppen ledöntheti valaki... (InterCom)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Robert De Niro nem akart részt venni ebben a projektben. De Tony Scott addig győzködte, amíg nem engedett. És hibát követett el. A rajongó egy borzalmas thriller, és a benne szereplő színész pedig még borzalmasabb szerepet játszik. Ahol nincs jó forgatókönyv, ott a látványos kameraszűrők sem segítenek. ()

Kaka 

az összes felhasználói recenzió

angol Ridley Scott's direction is, as always, dynamic and his camera tricks look good, but the script in this case is very weak, and the story itself is actually nonsense. I didn't like Wesley Snipes at all (where is his charisma from the Blade series), and Robert De Niro has such a terrible role that the creators might not have been serious about it. ()

Hirdetés

Galéria (17)