Rablók

Előzetes 1

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Ha pénzszállító kocsit kell kirabolni, Yanis Zeri az egyik legjobb a szakmában. A barátai, Franck és Nasser, valamint a testvére, Amin azon kevesek egyike, akikben annyira megbízik, hogy velük dolgozzon. De az újabb akcióhoz Yanis felvesz egy új embert is, a bombaszakértő Eriket. Minden a terv szerint alakul, ám Amin ezúttal hibázik, ami miatt kénytelenek egy helyi kábítószer-kereskedőnek kell dolgoznia. El kell téríteniük és kirabolniuk járművet, vagy a családjuk issza meg a levét. (Cinemax)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Standard francia krimi, ahol a főszereplők "jó rablók", de a terv rosszul sül el, és a túlélés érdekében gyilkosokká kell válniuk. Mindannyiukat, beleértve öccsét is, természetesen a legkarizmatikusabb közülük sodorja a bűn útjára, akit ezért saját anyja is elítéli. Ő maga pedig legszívesebben feladná, és visszamenne csinos exbarátnőjéhez, de... Közhely közhely hátán, de mint bevallottan akciódús, pörgős cselekményű sztori szórakoztató. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol It’s true that The Crew brings nothing new. On the other hand, the movie involves a whole bunch of tough guys and fate would have it that every single one of them is a native Frenchman. Just look at the names of the actors – Sami Bouajila, Youssef Hajdi or Baya Belal. In their defense, I have to say that in terms of acting, their faces did the trick portraying the toughness. For instance, Sami Bouajila convinced me to google him to find out whether such a good actor was born a Muslim. I didn’t end up finding out, but what I did find out after watching the movie was that I had a hell of a time watching it. And that’s definitely enough to keep me happy for a while. ()