Tejháború

  • Izland Héraðið (több)
Előzetes 3

Tartalmak(1)

A középkorú Inga, férjével együtt keményen dolgozik a farmjukon egy kis izlandi településen. Amikor a férje egy balesetben meghal, a nőnek egyedül kell megállnia a helyét és szembenézni nemcsak az adósságokkal, de a multik fojtogató világával is. Úgy dönt, saját szabályai szerint alakítja új életét és fellázad a farmját is bekebelező korrupt szövetkezeti rendszer és az igazságtalanok ellen. (Vertigo Média)

(több)

Videók (3)

Előzetes 3

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Azoknak a nézőknek, akik szeretik ezeket a tájakat, kellemes bepillantást ad a vidék zugaiba. A tehenekre, tejre, becsületes, kemény paraszti életre és a szövetkezet működésére, amely látszólag jót akar a falunak és a nagy láncoktól való függetlenségének, ugyanakkor csúnyán visszaél a parasztok feletti hatalmával. Egészen addig, amíg egy helyi Rebel Woman szembe nem száll vele. Érdekes. De amikor az egyik későbbi jelenetből érezzük, hogy "itt most valami történni fog", nem történik semmi, és jön a záró stáblista. "Ennyi volt?" ()

angel74 

az összes felhasználói recenzió

angol "Time for me to live my life, be happy and be free. Now's the time to leave this place, I've got the world to see." - The words of the upbeat final song suggest much about the feelings and future direction of the protagonist Inga, who, after the death of her husband, defies the harsh rules of the community in which she lives. And they do so regardless of whether there is a real chance of making a difference. (75%) ()

Hirdetés

Galéria (41)