Tartalmak(1)

1. Gyilkosság Alaszkában: Sonya Ivanoffot agyonlőtték az alaszkai Nome település közelében. A nyomozók a kriminalisztika modern eszközeit vetik be, hogy elkapják a gyilkosát.
2. Égető titkok: Amikor a 80 éves Dorothy Murphy-t meggyilkolják, miután elindul ügyeket intézni, a nyomozók kiderítik, hogy esete kapcsolódik egy megoldatlan autós lövöldözéshez.
3. Sorozatgyilkolás szünettel: A 80-as évek második felében egy nehezen elkapható sorozatgyilkos lopakodik Los Angeles utcáin. Két évtizeddel később az új technológia véget vet terroruralmának.
4. Minden gonosz gyökere: Amikor eltűnik egy kislány egy kisvárosból, a nyomozók a környezetében vizsgálják meg a gyanúsítottakat. A kriminalisztika és egy tipp egy sötét múltú, bizalmas baráthoz vezetnek.
5. Kopogtatás: Egy anya megkínzása és meggyilkolása velejéig rázza meg Newton közösségét. Amikor még egy nő eltűnik, a rendőrség megtudja, hogy a két esetnek köze lehet egymáshoz.
6. A halál állkapcsa: Amikor egy anyát meggyilkolnak éjszaka, szadista gyilkosa nem hagy bizonyítékot. Majd hónapokkal később egy támadás egy másik államban úgy néz ki, mintha ugyanaz követte volna el. (Investigation Discovery)

(több)
Az időzóna megváltozott