Tartalmak(1)

1. Gyilkosság Alaszkában: Sonya Ivanoffot agyonlőtték az alaszkai Nome település közelében. A nyomozók a kriminalisztika modern eszközeit vetik be, hogy elkapják a gyilkosát.
2. Égető titkok: Amikor a 80 éves Dorothy Murphy-t meggyilkolják, miután elindul ügyeket intézni, a nyomozók kiderítik, hogy esete kapcsolódik egy megoldatlan autós lövöldözéshez.
3. Sorozatgyilkolás szünettel: A 80-as évek második felében egy nehezen elkapható sorozatgyilkos lopakodik Los Angeles utcáin. Két évtizeddel később az új technológia véget vet terroruralmának.
4. Minden gonosz gyökere: Amikor eltűnik egy kislány egy kisvárosból, a nyomozók a környezetében vizsgálják meg a gyanúsítottakat. A kriminalisztika és egy tipp egy sötét múltú, bizalmas baráthoz vezetnek.
5. Kopogtatás: Egy anya megkínzása és meggyilkolása velejéig rázza meg Newton közösségét. Amikor még egy nő eltűnik, a rendőrség megtudja, hogy a két esetnek köze lehet egymáshoz.
6. A halál állkapcsa: Amikor egy anyát meggyilkolnak éjszaka, szadista gyilkosa nem hagy bizonyítékot. Majd hónapokkal később egy támadás egy másik államban úgy néz ki, mintha ugyanaz követte volna el. (Investigation Discovery)

(több)