Test Frankensteinnek

  • Egyesült Államok Flesh for Frankenstein (több)
Előzetes
Dráma / Horror / Sci-Fi
Egyesült Államok / Olaszország / Franciaország, 1973, 95 perc

Tartalmak(1)

In Serbia, Baron Frankenstein lives with the Baroness and their two children. He dreams of a super-race, returning Serbia to its grand connections to ancient Greece. In his laboratory, assisted by Otto, he builds a desirable female body, but needs a male who will be superbody and superlover. He thinks he has found just the right brain to go with a body he's built, but he's made an error, taking the head of a asexual aesthete. Meanwhile, the Baroness has her lusts, and she fastens on Nicholas, a friend of the dead lad. Can the Baron pull off his grand plan? He brings the two zombies together to mate. Meanwhile, Nicholas tries to free his dead friend. What about the Baron's children? (Shock Entertainment)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Az egyetlen olyan film csillagrendszerünkben, amelyben Udo Kier egy laboratóriumban látható, amint egy különböző testrészekből összeragasztott halott lánnyal kéjesen közösül, és közben a felvágott hasában a beleiben kotorászik. Figyelmeztetve asszisztensét, hogy ne nézzen rá úgy, mint egy perverz, és filozofikus "To know death, you have to fuck life." post-coitum beszólással. Az Andy Warhol (!) által készített, ellentmondásos Test Frankensteinnek című filmnek horrortémája van, de nyomaiban sem is horrorisztikus. Csak kifejezetten véres, de erősen mesterkélt, manapság már inkább komikus módon. A színészek túljátszása és gépies beállítása pedig már-már színházian természetellenes. Sőt, az egyik jelenetben két szereplő oldalt áll egymáshoz, a kamerával szemben. Pedig a cselekmény olyan mellékszereplőkkel, mint például a szexmániás MILF feleség és szeretője, és gyerekekkel, akik titokban figyelik a Frankenstein várban zajló illetlenségeket, jól van kitalálva. Azzal a felfuvalkodott arisztokratikus hangnemmel is, amely végigvonul a történeten (jól megfilmesített vacsorák a hosszú kastélyasztalnál). De a teljes rendezői exekutíva, te jó ég... Szellemileg helyenként majdnem Edwood-szerű. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Andy Warhol's Frankenstein is essentially a trash film, and I understand that it won't appeal to everyone, but the portrayal of the mad scientist, who is perverse, similar to his assistant, revitalizes this story and gives it a slightly different dimension than what is usual in the "Frankenstein" concept. This is no small thing from such a film, and it is very explicit, both in its violence and its nudity. ()

Hirdetés

Galéria (60)