Annabelle 3.

  • Egyesült Államok Annabelle Comes Home (több)
Előzetes 1

Tartalmak(1)

Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson, Vera Farmiga) meg akarja szabadítani a világot az elátkozott babában bujkáló, minden gazdájára halált hozó démontól, és megkeresi számára a legbiztonságosabb helyet. Ami sajnos a saját házuk pincéjében, az eddigi munkájuk során összegyűjtött tárgyak között, megszentelt üveg mögé zárva van. Ám a babában bujkáló pusztító szellem erősebb, mint hitték volna. Annabelle nem tűri a rabságot. Feltámad, kiszabadul, és ártalmas erejével fellázítja az összes többi, a démon emlékét őrző tárgyat. És természetesen az ellen fordul, aki a leggyengébb: Warrenék kislánya ellen – aki az alvilági gonoszság gyilkos ereje ellen csak a bébiszitterénél kereshet menedéket. (InterCom)

(több)

Recenziók (4)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A Warrens nyitánya szépen indítja el a hármast, és igazi Conjuring-féle lendületet ad neki. A film többi része jól kidolgozott, hibátlan szellemtörténet gyerekszereplőkkel, megfelelő működésben a környezettel, főleg az elátkozott tárgyak gyűjteményét őrző Warren pincéjével. Ám a szellemek túlságosan is ártalmatlanok, még a vérfarkas is füstté válik, amikor egy gitárral megpofozzák, és a fenyegetésnek vége is. Ez a "biztonságos" ijesztgetés szélesebb közönség számára is nézhetővé teszi a filmet, ami jó, de egyesek számára hátrányos lehet. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol The third movie logically picks the story up where first two left it off with the only difference being that instead of a ghost-type of horror movie the creators made it into something almost like a soft teen horror movie which is more funny than scary. Despite that, this movie deserved the three stars rating for the unobtrusive and inventive shift. It is slightly different than what you would expect, but considering it is the third installment it is a step in the right direction. ()

EvilPhoEniX 

az összes felhasználói recenzió

angol Why is this even happening? Gary Dauberman makes his debut in the 3rd entry in the Conjuring Universe and it's the weakest link, much like this year's La Llorona. Nothing happens for an hour and once the creatures start coming to life in the final third, it's at least watchable, but there's no atmosphere or thrills to speak of. It was filmed in an almost made-for-TV way and I hardly enjoyed it at all. 40%. ()

lamps 

az összes felhasználói recenzió

angol With this The Conjuring universe has entered the phase of mass production. It’s competently made, eager, sleek and with pretty teenage actresses, but what good is that when you can experience similarly harmless horror in a traffic jam. Recommended by 8 out 10 film fans as a bed-time story for kids 6 and older. ()