Az utolsó óra

Előzetes 1

Tartalmak(1)

A professzor a rémült diákok szeme láttára veti le magát az osztályterem ablakából. Öngyilkossága iránt hat gyerek marad közömbös. Pierre, a helyettes francia tanár rájön a viselkedésük okára. A szokatlanul okos és koraérett tinik ellenségeskedést és félelmet keltenek a suliban. Egy halálra ítélt jövőről vízionálnak, és a tehetetlen felnőttek iránti megvetésről, akik nem tudják őket megvédeni. Pierre megszállottjává válik a dühös gyerekeknek. Ám élete rémálommá válik, amikor rájön a céljukra. (Cinemax)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A "thriller" címke ellenére ne várj feszültséget vagy bármilyen intenzív élményt semmilyen irányban. Az új tanár csupán a szokatlan viselkedést próbálja megérteni, és talán egy összeesküvést próbál felfedni, amire az átlagon felüli tehetséges általános iskolai tanulókból álló csapat készül. Ők azonban elvileg senki mást nem fenyegetnek, csak érzékenyebben érzékelik bolygónk ökológiai zűrzavarát, és krónikus pesszimisták. Egy ötlettel és egy világos céllal, de ugyanakkor teljesen hétköznapi módon leforgatva. Két és fél. [Sitges FF] ()

EvilPhoEniX 

az összes felhasználói recenzió

angol A stifling French drama with children. The film opens in rather shocking fashion, with a teacher committing suicide in front of the entire class and a new replacement teacher arriving to take charge of an elite class of gifted students with cold minds, fear mongering and dangerous rituals performed outside of school. A very strange film that has its own edge, good actors, a philosophical touch, a chilling atmosphere and a tense finale, but still lacked something to get a higher rating. It is, however, a film worth seeing. Story****, Action>No, Humor>No, Violence*, Entertainment***, Music***, Visual***, Atmosphere****, Suspense***. 6.5/10. ()