Streaming (1)

Tartalmak(1)

Az ellenállhatatlan Joe (Bruce Willis) és hipochonder partnere, Terry (Billy Bob Thornton) a vidék leghíresebb bűnözői, az "Altató banditák", akiket imád a lakosság. A trükkjük: éjszakára túszul ejtik a bank igazgatóját és családját, együtt megvacsoráznak, majd reggel bekísérik a túszt a munkahelyére, és kirabolják a széfet, mielőtt a bank kinyitna. Ám amikor egy baleset során megismerkednek a gyönyörű Kate Wheelerrel (Cate Blanchett) a csodálatos terv már nem működik. (AMC Hungary)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Barry Levinson a klasszikus gengszterfilmek nosztalgiáját próbálja átültetni a mai világba a szereplőkkel, a zenével, az autókkal és a kellékekkel, de szándéka célt téveszt. Mintha a rendező túl konzervatív lenne, és a jelen idő túl távoli lenne számára ahhoz, hogy azt lazán összekapcsolja a nosztalgiával. A két főszereplő nem "szimpatikus karakterek kis hibákkal", hanem "elvakult manusok", akik közül egyik sem érdemli meg a (megint csak fantasztikus) Cate Blanchett szimpátiáját. A humor és a párbeszédek, amelyeknek itt nagy szerepet kellene játszaniuk, NAGYON gyengék, és a szatirikus árnyalatok az események média általi közvetítésével sincsenek rendesen kidolgozva. Tekintettel az alkotói csapatra a Banditák című film csalódás. Egyedül a már említett Cate Blanchett miatt kap három csillagot. ()

Lima 

az összes felhasználói recenzió

angol A take on Bonnie and Clyde, this time in a threesome. Willis doesn't surprise, but Bob Thornton as a sensitive hypochondriac and Cate Blanchett as the woman straddling the line between the two men are flawless. The final twist is not as breathtaking and some write here, but for the sake of my beloved Cate and Thornton, I'm going to get over myself and give it four stars. ()

Hirdetés

Galéria (63)