Volt egyszer egy Amerika

  • Egyesült Államok Once Upon a Time in America (több)
Előzetes

Tartalmak(1)

A két jó barát – Noodles és Max – New York zsidó negyedében nőtt fel. Hamar rájönnek, hogy a szegénységből egyetlen kiút van számukra, a bűnözés, de álmukban sem fordul meg a fejükben, hogy egy napon egymásra kezdenek majd vadászni. 1933-ban kezdődik a történet. Három gengszter halálra keresi Noodlest, mert szerintük spicli. A menekülő Noodles előtt felrémlik, amint az utcán a zuhogó esőben letakarják három szeszcsempész barátjának holttestét. Végül sikerül meglépnie üldözői elől. 1968-ban tér újra vissza New Yorkba. Egy barátja éttermében visszaemlékszik rá, miként jött össze a banda kölyökkorukban, a zsidónegyedben és hogyan is vezettek el az események a film elején látott tragikus napig. (DunaTV)

(több)

Kapcsolódó hírek

Meghalt Burt Young színész

Meghalt Burt Young színész

2023.10.19

Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Burt Young, Oscar-díjra jelölt amerikai színész, akit sok rajongó leginkább a Rocky Balboa-ról szóló népszerű filmszériából ismeri, amelyben Paulie Pennino… (több)

Meghalt Treat Williams színész

Meghalt Treat Williams színész

2023.06.13

Hetvenegy éves korában elhunyt Treat Williams amerikai színész, akit a legtöbb néző Miloš Forman rendező Hair című musicaljének egyik főszerepének megformálásáért ismerhet. A szomorú hírt a színészt… (több)