Eli

Előzetes 1
Horror
Egyesült Államok, 2019, 98 perc

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Egy különleges betegségben szenvedő 11 éves fiút a kétségbeesett szülei egy elszigetelt klinikára viszik, hogy kísérleti terápián vegyen részt. (Netflix)

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Az Eli egyike azoknak a horrorfilmeknek, melyek ígéretesen indulnak, de a végén egy rossz vicc lesz belőlük. Nem is arról van szó, hogy a csattanója nem lenne menő, de a szereplők viselkedésének sok összefüggése és részlete alapjaiban megrendül, mintha a filmből hiányozna húsz fontos perc. Nem is beszélve az olyan elemi vágási hibákról, mint például a srác makulátlan frizurája, akinek előző nap leborotválták a feje egy részét, hogy a koponyájába fúrhassanak. A film hosszabb kísérteti szakasza kellemesen hátborzongató, de ilyesmit már százszor láttunk, és a szereplők legalább nem beszéltek egy alaposan lezárt ház külső és belső része közötti szigetelőüvegen keresztül. Ez a film nagyobb lobotómián esett át, mint a főhőse a második sebészeti beavatkozás alkalmával. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol Quite inventive for a “ghost-type” of horror movie, which was a pleasant surprise. I’m not giving these four stars for no reason; I was very surprised and enjoyed myself a lot. ()

EvilPhoEniX 

az összes felhasználói recenzió

angol After Sinister 2 and Citadel, Ciarán Foy serves up his most interesting work. After Brightburn and Prodigy, we have another children's horror film that works thanks to a novel idea. The protagonist is allergic to the world and undergoes experimental treatment in a remote house that is not as safe as it first appears. The director builds the atmosphere nicely and serves up a fair amount of scares and imaginative jump-scares that work better than in this year's Annabelle 3 or La Llorona. However, what lifts the film to above average is the solid finale, which comes with a surprising twist. For fans of ghost stories, a clear recommendation. 70% ()