Tartalmak(1)

A megtörtént eseményeken alapuló történetben két vadidegen élete elkerülhetetlenül összefonódik egy tragikus repülőgép-szerencsétlenséget követően. Az építőipari munkás, Roman Melnik már nagyon várja, hogy felesége és várandós lánya hazaérkezzen Kijevből. A reptéren azonban a lehető legszörnyűbb hírt kapja: egy szerencsétlen baleset miatt a gép összeütközött egy másikkal és lezuhant. A végzetes hibát elkövető légirányító, Jake élete szintén összeomlik: házassága válságba kerül, a fenyegetések miatt új nevet kénytelen felvenni és más államba költözni. Roman azonban nem tud megnyugvást találni... és a mérhetetlen gyász hamarosan egy teljesen új érzésnek adja át a helyét: a bosszúszomjtól fűtött haragnak. (Pannonia Entertainment Ltd.)

(több)

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Egy Darren Aronofsky produkció? Istenem, miért is? Mert ez egy dráma, ahol mindenki szenved? Hát számomra eléggé unalmas dráma. Az Arnold jelenléte pedig kétségkívül a 2017-es év WTF-je. Olyan, mintha Sean Penn helyett játszaná a 21 gramm című filmben. Mutasson nekem egyetlen olyan embert, aki csak egy kicsit is foglalkozik filmekkel (akár nézőként, akár filmkészítőként), aki nem találja ezt irreálisnak. Egyébként a reptéri irányítóközpontban dolgozók felelősségének ábrázolása itt látványos és erős, Scoot McNairy pedig méltósággal játszik. Pontosan úgy, ahogyan kellett. A forgatókönyv szempontjából a történet másként is alakulhatott volna, érdekesebben. Így a filmet ellepi a por, mire lemegy a záró stáblista. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Arnold Schwarzenegger demonstrates that he can act, and let's face it, for me, that's pretty much enough in the case of this movie. The story is quite well-dramatized, and Arnold demonstrates how he can handle this aspect quite easily. It's a very quiet film, but the emotions are there, even though they're somewhat suppressed except for a few moments, and it's up to the viewer to infer them. ()

angel74 

az összes felhasználói recenzió

angol This attempt at psychological drama didn't quite work. The opening seemed quite promising, but then the film's narrative started to drag incredibly, despite a certain brevity. The final denouement was quite unexpected, but at the same time, it seemed quite unbelievable, which I consider a mistake in the case of a film based on real events. Moreover, the filmmakers failed to awaken the right emotions in me. (45%) ()