Tartalmak(1)

A történet Nápolyban játszódik. Ciro (Giampaolo Morelli) rettegett gyilkos. Rosarióval (Raiz) együtt alkotják a két “tigrist”, akik a ‘Halkirály’, don Vincenzo (Carlo Buccirosso) és annak ravasz felesége, donna Maria (Claudia Gerini) szolgálatában állnak. Fatima (Serena Rossi) egy  álmodozó, fiatal nővér. Látszólag két teljesen különböző világ tárul elénk, melyek arra ítéltettek, hogy ismét találkozzanak. Egy éjjel Fatima rosszkor van rossz helyen. Cirót azzal bízzák meg, hogy intézze el a lányt, aki túl sokat tud. Azonban a dolgok nem a tervek szerint alakulnak. A két fiatal a találkozáskor felismeri egymást és újra megtalálja a másikban kamaszkora feledhetetlen szerelmét. Ciro számára csak egy megoldás jöhet szóba: don Vincenzót és donna Mariát félrevezetni és megölni azt, aki őket akarja megölni. Senki nem állhat szerelmük útjába. Egy megállás nélküli harc veszi kezdetét Nápoly csodás sikátorain és tengeröblén keresztül, zenével és fordulatokban gazdag cselekménnyel, szerelemmel és puskagolyókkal tarkítva. (Olasz Filmfesztivál)

(több)

Videók (6)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Népies zenei terror, de nem lehet nem értékelni a szívet és a jó alkotói szándékot, hogy Nápolyt és annak bajait szép színekben ábrázolja. Több a gyilkolás és a lövöldözés, mint a Gomorrában, de ugyanannyi a vidám tánc, a csókolózás és a komolytalanság. A cselekmény és a főszereplők arcai és arckifejezései olyanok, mintha egy szappanoperából vágták volna ki, de a felvételek hosszát, a szereplők számát és a drágább, hatalmas külső helyszínekkel gazdagított produkciót illetően egy igazi bomba film. Bizarr élmény a Geek-féle guilty pleasure és a tiszta szenvedés határán, jelentős alváshiánnyal támogatva, egy éjszakai vetítés után a prágai Lucerna előadóteremben, fából készült székeken. Ennek a filmnek egyszerűen soha, soha nem lesz vége! ()

gudaulin 

az összes felhasználói recenzió

angol I believe that they had a positive atmosphere on set while filming, and most of the people involved had a great time. In many scenes, you can feel the immediate excitement of both the crew and the actors to be a part of it. It's a shame that the enchantment with the creative process prevented the authors from maintaining distance and professionalism. At times, you feel like you're watching a performance by an amateur group that adapted a play from their hometown, with families, friends, and local patriots in the audience. Everyone shines with satisfaction, but you notice the dead spots, the problematic acting, and the technical flaws. Love and Bullets is mostly undermined by the unwillingness to edit, so instead of being entertaining, the film drags painfully. This is also accompanied by the film's inability to find its own identity and define a style and stick to it. The elements of a crazy comedy and genre parody, which mock a mix of a soap opera and mafia drama, clash unhappily with the game of fate and bloody massacres, as well as with the awkward musical numbers. I can manage to give it a weak three-star rating, but I can't imagine what would make me want to repeat the experience. Overall impression: 50%. ()

Hirdetés

Galéria (23)