Tartalmak(1)

Jericho Jackson, a fekete bőrű, detroiti hadnagy belevaló zsaru, aki ha szükséges, az erőszak alkalmazásától sem riad vissza. Emiatt kerül bajba, lefokozzák, mondván, brutális erőszakot alkalmazott, amikor letartóztatta egy gazdag autógyáros csemetéjét. Mindez nem veszi el a kedvét attól, hogy utánanézzen az autógyáros Peter Dellaplane piszkos ügyeinek. A férfi politikai babérokra tör, és már csak Jackson áll az útjában. Megpróbálja félreállítani a zsarut, ám ezúttal emberére akadt. A magányos harcos csak Dellaplane kábítószeres barátnője, a bárénekesnő Sydney Ash segítségére számíthat. (AMC Hungary)

(több)

Videók (4)

Előzetes 2

Recenziók (2)

Isherwood 

az összes felhasználói recenzió

angol Even during the peak of the 1980s, the film remains an incredibly dumb and cheaply told story about an angry black man who showed everyone. Carl Weathers was definitely capable of more than that! ()

Hirdetés

Galéria (46)

Kapcsolódó hírek

Meghalt Carl Weathers

Meghalt Carl Weathers

2024.02.02

Szomorú hírek jönnek a tengerentúlról. Február 1-jén, csütörtökön, 76 éves korában elhunyt a kaliforniai Los Angelesben Carl Weathers amerikai színész, aki leginkább a Sylvester Stallone által… (több)